Caută
Close this search box.

BitDefender anunţa lansarea parteneriatului cu scuderia Ferrari

bitdefender

BitDefender scrie: „Suntem încântați să anunțăm un nou parteneriat multianual, cu Scuderia Ferrari, începând cu Grand Prix-ul din Singapore, din acest weekend”.

Acest parteneriat remarcabil va prezenta soluțiile de securitate cibernetică ale Bitdefender, pentru milioane de consumatori individuali și companii din întreaga lume.

În plus, Ferrari va explora și evalua produsele și serviciile de securitate cibernetică Bitdefender, pentru a le include în activitatea sa.

„Considerăm”, scrie BitDefender, „că aceste perspective unice, despre securitatea cibernetică a companiilor, ne vor îmbunătăți abilitatea de a combina puterea datelor, a oamenilor și mașinilor și de a o integra în întreaga gamă de produse și servicii de securitate de la Bitdefender”.

Florin Talpeş, cofondator şi CEO BitDefender, scrie: „Atunci când fiecare secundă contează, numai cele mai avansate mașini câștigă cursele. Și numai cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra și remedia în mod eficient amenințările cibernetice”.

„Suntem încântați de oportunitățile pe care ni le oferă acest parteneriat, pentru a deveni cel mai de încredere furnizor de soluții de securitate cibernetică din lume”, arată BitDefender.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri