Caută
Close this search box.

Cine sunt vedetele de pe lista lui Elon Musk care vin la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

Lista cu invitații miliardarului Elon Musk ar cuprinde peste 100 de celebrități, actrița Angelina Jolie fiind cea mai cunoscută dintre ei.

Fondatorii Google sau PayPal s-ar afla și ei pe listă. Sunt personaje extrem de discrete, care nu vor să răzbată informații despre ei pe rețelele sociale sau în presă.

O altă invitată însă, Julia Sandstrom, actriță și DJ, a anunțat fără menajamente că se află în România, iar imaginile și comentariile de pe rețelele sociale îi arată încântarea: „Transilvania, atât de pitorească, ținutul unde cutreieră vampirii și lupii”, a comentat ea.

Printre participantele de sex feminin se află și Julia Sandstrom, actriță și DJ. Vedeta cu origini suedeze a fost prima celebritate care și-a anunțat prezența în România, postând imagini din elicopter în timp ce trecea pe deasupra Castelului Peleș, în drum spre Bran.

Prieten de 20 de ani cu Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, se află și el printre oaspeții de seamă. Are o avere estimată la șapte miliarde de dolari și este unul dintre primii investitori în rețeaua Facebook. În trecut, a făcut parte din echipa fostului președinte american Donald Trump.

La petrecere spun „prezent” și fondatorii Google, Sergey Brin, cu o avere estimată la 77 miliarde de dolari, și Larry Page, care deține active în valoare de 80 miliarde de dolari, ceea ce îl plasează pe locul al 17-lea în topul celor mai bogați pământeni.

Sursa: StirilePROTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri