Caută
Close this search box.

Fost senator PNL de Brăila, Cătălin Boboc, e acuzat că s-a branșat ilegal la curent

cătălin boboc

Liberalul Cătălin Boboc, fost senator și secretar de stat în Ministerului Muncii, este suspectat că ar avea locuința din municipiul Brăila branșată ilegal la distribuția de energie electrică.

Chiar dacă a negat acuzațiile, veștile au ajuns și la social-democrați. Purtătorul de cuvânt al PSD a cerut explicații oficiale din partea PNL, informează B1 TV.

Cătălin Boboc, fost secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, este acuzat ca s-ar fi branșat ilegal la rețeaua de energie electrică.

Descoperirea a fost făcută după ce un angajat din cadrul S.D.E.E Muntenia Nord a sesizat Poliției Municipiului Brăila, în legătură cu faptul că, în urma unor verificări, ar fi identificat un contor branșat ilegal.

Agenții s-au deplasat la adresa indicată, însă nu au găsit nici o persoană în acea locuință.

Inspectoratul Județean de Poliție Brăila a trimis o sesizare către Primărie, pentru a obține numele persoanei care deține imobilul. Astfel s -a aflat că cel care deține casa ar fi Cătălin Boboc, fostul președinte PNL Brăila și fost secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, în perioada anilor 2012 – 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri