Liberalul Cătălin Boboc, fost senator și secretar de stat în Ministerului Muncii, este suspectat că ar avea locuința din municipiul Brăila branșată ilegal la distribuția de energie electrică.

Chiar dacă a negat acuzațiile, veștile au ajuns și la social-democrați. Purtătorul de cuvânt al PSD a cerut explicații oficiale din partea PNL, informează B1 TV.

Cătălin Boboc, fost secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, este acuzat ca s-ar fi branșat ilegal la rețeaua de energie electrică.

Descoperirea a fost făcută după ce un angajat din cadrul S.D.E.E Muntenia Nord a sesizat Poliției Municipiului Brăila, în legătură cu faptul că, în urma unor verificări, ar fi identificat un contor branșat ilegal.

Agenții s-au deplasat la adresa indicată, însă nu au găsit nici o persoană în acea locuință.

Inspectoratul Județean de Poliție Brăila a trimis o sesizare către Primărie, pentru a obține numele persoanei care deține imobilul. Astfel s -a aflat că cel care deține casa ar fi Cătălin Boboc, fostul președinte PNL Brăila și fost secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, în perioada anilor 2012 – 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.