Caută
Close this search box.

Lucian Romaşcanu, ales preşedinte al organizaţiei PSD Buzău

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, a fost ales, vineri, preşedinte al organizaţiei PSD Buzău, acesta fiind, de altfel, singurul candidat pentru această funcţie.

Din echipa de conducere vor mai face parte primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, aleşi în funcţia de vicepreşedinţi.

„Votul acordat astăzi este un vot pentru mine, dar este un vot pentru întreaga echipă care şi-a propus ca în 2024 să câştige toate cele patru runde de alegeri: europarlamentarele, sigur este foarte important pentru reprezentarea noastră în Europa, localele şi generalele – ne propunem să ieşim pe locul întâi şi, pentru prima dată după foarte mulţi ani, din anul 2000 dacă nu mă înşel, să dăm un preşedinte social-democrat României”, a declarat Lucian Romaşcanu.

Acesta a mai spus că în perioada imediat următoare, la nivel judeţean vor fi constituite mai multe comisii care îşi vor concentra atenţia pe viitoarele alegeri, în special în localităţile în care PSD a pierdut primăriile.

„Primul lucru pe care îl vom face, vom aloca oameni pe fiecare UAT în care am pierdut alegerile, sub coordonarea unui vicepreşedinte. Această muncă va începe imediat ce vom constitui aceste comisii, pentru că, acolo unde s-au pierdut alegerile, oamenii trebuie să înţeleagă cine este şi ce face PSD. Probabil că am avut uşoare probleme de comunicare (…) Lumea trebuie să aleagă în cunoştinţă de cauză”, a mai spus Lucian Romaşcanu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a menţionat, printre altele, că este ferm convins că echipa de conducere a organizaţiei judeţene va avea rezultate bune, evidenţiind, totodată, faptul că în zonă s-au făcut numeroase investiţii importante, iar acestea vor continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri