Caută
Close this search box.

Neamţ: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier la Săbăoani

Trei persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident rutier care s-a produs pe strada Progresului din localitatea Săbăoani.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că un autoturism, condus de un tânăr de 20 ani, din judeţul Iaşi, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul ce circula în faţa sa, iar pentru a evita impactul, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula din sensul opus, condus de o femeie, de 32 ani, din Săbăoani. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un microbuz ce era parcat regulamentar”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

În urma accidentului rutier, au fost răniţi cei doi conducători auto şi o femeie, în vârstă de 64 ani, din autoturismul condus de femeia din Săbăoani.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Un răspuns

  1. Sat înființat in pădure acum 300 de ani cu străzi cotite chiar și la unghiuri de 90 de grade .Astăzi fiind asfaltate, motocicliștii iau curbele in viteza precum cei din circuitele motocros.Nu mai durează mult și la Sabaoani vom avea o noua știre:
    Un motociclist a intrat intr un gard de beton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri