Caută
Close this search box.

Rachete rusești la nici 50 km de granița cu România. Panică la Cernăuţi

rachetă hipersonică

Mai multe rachete rusești au fost filmate survolând joi regiunea Cernăuți din Ucraina, locuită de numeroși etnici români, arată Libertatea.

Sistemul de apărare antiaeriană ucrainean s-a declanșat, în zonă fiind auzite mai multe explozii. Până în acest moment, nu există nicio confirmare oficială legată de eventuala doborâre a unei rachete rusești.

La ora 15:40 sirenele au răsunat în toate localitățile din regiune, iar șeful Administrației Militare de Stat Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, a comunicat că spațiul aerian al nordului Bucovinei a fost survolat de câteva rachete rusești.

Administrația Militară i-a rugat pe cernăuțeni să nu părăsească adăposturile. Pe canalele de Telegram din regiunea Cernăuți au fost publicate mai multe clipuri video cu zborul a cel puțin 2 rachete filmate la 50 km de granița cu România.

Până acum, regiunea Cernăuți a avut cel mai puțin de suferit în războiul ruso-ucrainean.

Administrația Militară de Stat Cernăuți a informat că a fost activat sistemul de apărare antiaeriană. La câteva minute după survolul rachetelor deasupra regiunii Cernăuți, canalele de Telegram au informat despre bombardarea unui obiect militar pe teritoriul regiunii Lvov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri