Caută
Close this search box.

Elon Musk concediază aproape jumătate din angajaţii Twitter

Angajaţii Twitter află, la o săptămână de la preluarea de către Elon Musk a companiei, dacă vor fi concediaţi.

Cei care îşi pierd locul de muncă vor primi un mesaj pe adresa de e-mail personală, în timp ce angajaţii care rămân primesc un e-mail pe contul lor de serviciu, potrivit Sky News.

Sursa menţionată de epochtimes-romania.com adaugă că birourile reţelei de socializare sunt închise temporar la nivel global.

Twitter are în total aproximativ 8.000 de angajaţi şi are personal în Londra şi Manchester. În presa americană se speculează că vor fi desfiinţate aproape 4.000 de posturi.

„În efortul de a plasa Twitter pe o cale sănătoasă, vom trece prin procesul dificil de reducere a forţei de muncă la nivel global.

Recunoaştem că acest lucru va avea un impact asupra unui număr de persoane care au adus contribuţii valoroase la Twitter, dar această acţiune este, din păcate, necesară pentru a asigura succesul companiei în continuare.

Dacă vă aflaţi într-un birou sau sunteţi în drum spre birou, vă rugăm să vă întoarceţi acasă”, se precizează într-o notă internă.

Un angajat al Twitter a declarat pentru NBC News că aceasta este prima comunicare pe care angajaţii o primesc de când Musk a achiziţionat compania, pe 27 octombrie.

„Este un haos total, toată lumea se uită spre acest e-mail”, a spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri