Caută
Close this search box.

Gabi Szabo: Tribunalul Bucureşti a decis reîncadrarea mea în funcţia de director general al CSM Bucureşti

Gabriela Szabo a anunţat miercuri, pe contul personal de Instagram, că Tribunalul Bucureşti a anulat detaşarea emisă de primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi a decis reîncadrarea sa în funcţia de director general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti.

De asemenea, primarul general al Municipiului Bucureşti a fost obligat la plata sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale şi la plata cheltuielilor de judecată, potrivit Agerpres.

Pe 3 iunie 2022, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţa că Gabriela Szabo, directorul general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, va fi detaşată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi.

El a susţinut la momentul respectiv că staff-ul de conducere al clubului a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management defectuos.

Pe 21 noiembrie 2022, Nicuşor Dan a anunţat pe contul de Facebook că va sesiza DNA pentru nereguli depistate la CSM Bucureşti ca urmare a unei verificări a Corpului de Control care a vizat activitatea clubului în perioada 2017-2022.

Potrivit edilului, CSM a plătit în 2018 prime în valoare totală de 1.076.330 de lei unor angajaţi care nu aveau dreptul la aceşti bani, mai exact personalului administrativ.

El susţine că, din suma achitată personalului administrativ, 190.965 de lei au fost încasaţi în mai multe tranşe de directorul general al CSM, Gabriela Szabo, tot sub formă de primă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri