Caută
Close this search box.

NATO 2022 Bucureşti: G7 va discuta săptămâna viitoare, la Bucureşti, despre ajutorul acordat Ucrainei în perioada iernii

Miniştrii de Externe din Grupul celor Şapte (G7) vor discuta săptămâna viitoare, în cadrul unei reuniuni la Bucureşti, modalităţi de a susţine în continuare Ucraina în asigurarea aprovizionării sale cu energie, a scris joi pe Twitter ministrul german de Externe, Annalena Baerbock, relatează Reuters.

„Atacurile Rusiei asupra infrastructurii civile sunt o crimă intolerabilă, inumană. Putin poate arunca populaţia Ucrainei în frig şi întuneric cu rachetele lui. El nu va distruge niciodată dorinţa lor de libertate şi sprijinul nostru”, a adăugat ministrul german de Externe, potrivit Agerpres.

O reuniune a miniştrilor de Externe din NATO urmează să aibă loc la Bucureşti. Reuniunea miniştrilor de Externe din G7 care a avut loc în Germania la începutul acestei luni, la iniţiativa ministrului Baerbock, s-a concentrat asupra modului de a sprijini Ucraina în iarnă în faţa atacurilor ruseşti asupra infrastructurii energetice a ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri