Caută
Close this search box.

Andrei Niculae a fost numit vicepreşedinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României

Andrei Niculae a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii pentru Digitalizarea României, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată vineri în Monitorul Oficial.

Tot printr-o decizie a premierului, Geea-Rossana Balazsy-Titieni, consilier în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, pentru o perioadă de şase luni. Decizia a fost publicată tot vineri în Monitorul Oficial.

Prin decizie similară, Rodica-Maria Picu, director al Direcţiei programe de formare specializată în cadrul Institutului Naţional de Administraţie, exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Agenţiei Naţionale Anti-Doping pentru o perioadă de şase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri