Caută
Close this search box.

BCR a anunțat câți clienți au pierdut după ce Austria a respins aderarea României în Schengen

După ce Austria a respins aderarea României în Spațiul Schengen, românii au început să boicoteze împotriva acestui stat. BCR a anunțat că nu se află în planurile românilor care doresc să saboteze afacerile cu capital austriac.

Vicepreședintele BCR, Dana Dima, a menționat că „Din cei 2,8 milioane de clienți persoane fizice, doar 12 persoane și-au mutat conturile”.

Îmi asum responsabilitatea de a nu detalia foarte mult pentru fiecare client în parte. Dar nici nici nu aș vrea să minimizez importanța fiecărui client. Nu reprezintă sub nicio formă un impact în bilanțul băncii, pentru că, dincolo de toate, suntem o bancă solidă, puternic capitalizată, iar efectul celor 12 clienți persoane fizice nu este important”, a spus Dana Dima, în cadrul unei emisiuni radio.

Dana Dima a adăugat și faptul că întreaga echipă BCR este dezamăgită de decizia luată de Austria: „Toți colegii mei, 5.300 de angajați, au fost la fel de dezamăgiți și supărați de această decizie. Dar poate că este un moment important, chiar dacă noi nu suntem parte din partea politică”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri