Caută
Close this search box.

SUA: Cel puţin 36 de răniţi în urma unor turbulenţe în timpul unui zbor spre Hawaii

Cel puţin 36 de persoane au fost rănite duminică după ce un avion al companiei Hawaiian Airlines a fost afectat de turbulenţe puternice înainte de aterizarea la Honolulu, capitala statului american Hawaii, a relatat presa locală, transmite luni agenţia Xinhua.

Avionul din Phoenix, Arizona, s-a confruntat cu turbulenţe puternice cu aproximativ 30 de minute înainte de aterizarea la Honolulu, a relatat postul local de televiziune KHON-TV, adăugând că Serviciile de urgenţă din Honolulu şi compania de servicii medicale American Medical Response au intervenit duminică după-amiaza pe Aeroportul Internaţional Daniel K. Inouye.

Paramedicii şi alţi membri ai personalului medical de urgenţă au tratat 36 de pacienţi la faţa locului, conform relatării.

Potrivit autorităţilor, 20 de pacienţi de diferite vârste, de la un copil de 14 luni la persoane adulte, au fost transportaţi la spital, 11 fiind în stare gravă.

Compania Hawaiian Airlines a confirmat că avionul, o aeronavă Airbus A330 cu 278 de pasageri la bord şi 10 membri ai echipajului, a aterizat în siguranţă la Honolulu în jurul orei locale 10:50 (00:50 GMT), după producerea incidentului.

Administraţia Federală pentru Aviaţie (FAA) din Statele Unite a indicat că investighează incidentul, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri