Caută
Close this search box.

VIDEO Mitropolia Moldovei a ridicat toate acuzaţiile aduse părintelui Calistrat Chifan

calistrat chifan

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a anulat toate sancţiunile contra preotului Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, filmat lovind o enoriaşă, în faţa bisericii.

Decizia a fost luată înainte de Crăciun, iar preotul Calistrat a fost deja filmat în faţa altarului, slujind şi ţinând o predică, la finalul Liturghiei.

În imaginile postate pe contul de Youtube al acestuia, ce au fost distribuite de enoriaşi şi pe reţelele de socializare, alături de preotul Calistrat figurează ucenicii săi, inclusiv preotul Ionuţ Hrisostom Turtoi, asupra căruia există mai multe acuzaţii cum că ar avea un comportament necuviincios cu enoriaşii în faţa altarului.

Arhiepiscopia Iaşilor a confirmat pentru Ziarul de Iaşi ridicarea sancţiunilor împotriva pr. Calistrat şi că, nici până acum, nu a început vreo anchetă împotriva pr. Turtoi. Aceştia au precizat că sancţiunile luate deja împotriva prelatului filmat lovind o enoriaşă în curtea Mănăstirii Vlădiceni sunt suficiente şi că ancheta se încheie, în lipsa unor noi date sau informaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri