Caută
Close this search box.

VIDEO Paris. Baie de sânge-n ajunul Ajunului Crăciunului. Cel puţin doi morţi

paris

Cel puţin trei persoane au murit și altele trei sunt rănite în Paris, după ce au fost trase focuri de armă, într-un cartier central, a anunţat procurorul de caz.

Principalul suspect este un bărbat în vârstă de 69 de ani, cunoscut cu antecedente violente, care s-a predat fără să creeze alte probleme.

Mai multe focuri au fost trase în centrul Parisului cu puțin timp înainte de prânz, vineri, 23 decembrie, ucigând cel puțin două persoane și rănind alte patru. Oamenii au fost îndemnaţi să stea cât mai departe de zona vizată.

Un comerciant, martor la eveniment, a declarat pentru AFP că a auzit șapte sau opt împușcături în rue d’Enghien, spunând că ”a fost o panică totală. Ne-am închis în magazin”.

„A avut loc un atac cu armă. Mulțumim forțelor de securitate pentru acțiunea lor rapidă”, a scris viceprimarul orașului Emmanuel Gregoire într-un tweet. ”Gânduri pentru victime și pentru cei care au fost martorii acestei drame”, a mai adăugat acesta, conform France 24, via TimişoaraStiri.ro.

„A avut loc un atac cu armă. Mulțumim forțelor de securitate pentru acțiunea lor rapidă”, a scris viceprimarul orașului Emmanuel Gregoire într-un tweet. ”Gânduri pentru victime și pentru cei care au fost martorii acestei drame”, a mai adăugat acesta, conform France 24.

În timp ce polițiștii îl rețineau pe suspect, ei au recuperat arma folosită în atac, spun rapoartele. Procurorii au declarat că au deschis o anchetă pentru crimă. Nu există încă nicio indicație cu privire la motiv. Strada din apropierea stației de metrou Château d’Eau are mai multe restaurante și magazine, precum și centrul cultural, notează BBC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri