Caută
Close this search box.

Biden a fost criticat pentru că i-a comparat pe imigranții ilegali cu evreii care fug de naziști

biden

Biden a fost criticat pentru că i-a comparat pe imigranții ilegali cu evreii care fug de naziști. Biden urmează să facă prima sa vizită la granița cu Mexicul.

Criticii l-au luat la țintă pe președintele Biden pentru că i-a comparat pe imigranții solicitanți de azil cu evreii care fugeau din Germania nazistă în timpul Holocaustului.

Ce declarație dezgustătoare și îngrozitoare din partea acestui ignorant, iar presa coruptă tace„, a declarat vineri pe Twitter comentatorul conservator Mark Levin, ca reacție la comentariile lui Biden.

Comentariile lui Biden au venit ca răspuns la un reporter joi, care l-a întrebat pe președinte dacă el crede că migrația este un drept al omului, potrivit Fox News.

Cred că este un drept al omului dacă familia ta este persecutată”, a răspuns Biden. „Am crezut că a fost un drept al omului ca, știți, evreii din Germania să poată merge – să poată scăpa și să primească ajutor acolo unde puteau.”

Dar unii s-au grăbit să sublinieze că mulți dintre cei care cer azil sau trec ilegal frontiera nu sunt victime nevinovate.

Biden tocmai i-a comparat pe străinii ilegali care au încălcat legea și care au fost găsiți ca fiind teroriști, traficanți de droguri și actori răi – cu evreii care au fugit din Germania în timpul Holocaustului. Nici pe departe nu este aceeași situație„, a declarat joi pe Twitter reprezentantul Andy Biggs, republican din Arizona. „Acest tip de mentalitate ne împiedică să ne securizăm în mod legitim frontiera„.

Comparația controversată vine în contextul în care Biden va merge duminică la granița de sud, prima vizită de acest fel din timpul președinției sale. De asemenea, Biden a anunțat o extindere a unui program din epoca pandemiei care le oferă agenților de frontieră posibilitatea de a refuza migranții care trec ilegal frontiera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri