Caută
Close this search box.

Biograful lui Meghan Markle și al Prințului Harry: Cred că lumea a început să se plictisească de povestea lor

Biografull prințului Harry și al lui Meghan Markle, Omid Scobie, susţine că publicul s-a săturat să audă despre drama Sussex din familia regală. El a adăugat că îi simpatizează pe ducele și ducesa de Sussex pentru că au ajuns să spună partea lor a poveștii în această „fază foarte târzie”.

Scobie a spus în timpul unui podcast, Royally Obsessed: „Cum poate o persoană obișnuită să nu obosească în acest moment? Pot înțelege cum publicul s-a săturat să audă despre dramele regale în general.

Au venit acum cu versiunile lor despre evenimente, cu poveștile lor și completează golurile despre care noi nu știam. Dar cred că oamenii încep să se plictisească puțin de poveste, în general.”

Într-o a doua apariție într-un alt podcast, de data aceasta într-un episod din Commonsense intitulat „Omid Scobie: The Truth about Prince Harry and Meghan”, el a discutat despre scăderea popularității cuplului regal, într-un nou sondaj.

Scobie a spus: „De aceea sondajele lor, sondajele de popularitate scad și scad pentru că, în cele din urmă, îi fac pe oameni să se simtă inconfortabil cu lucrurile despre care vorbesc.
El a adăugat: „Cred că se află într-un loc ușor riscant . (…)

Cred că oamenii, chiar și cei mai convinși susținători, vor începe să simtă frustrarea de a nu vedea cuplul mergând înainte sau de a găsi fericirea despre care tot vorbesc.

Deci cred că acum este momentul în care trebuie să avanseze și ei.
În caz contrar, vor deveni sinonime cu drama pentru tot restul vieții lor, la fel cum se luptă Familia Regală și nu cred că acesta este un loc în care cineva își dorește să se afle în mod deosebit.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri