Caută
Close this search box.

Ce cred oamenii despre Harry și Meghan? Un sondaj dezvăluie scăderea popularității

prinţul harry

Popularitatea Ducelui de Sussex, în rândul publicului britanic a scăzut. Pentru Prinţul Harry, este cel mai scăzut nivel de popularitate, după pretențiile sale formulate împotriva familiei regale, potrivit primului sondaj de la publicarea autobiografiei sale.

Sondajul YouGov a constatat că doar 24% dintre cei chestionaţi au o viziune pozitivă despre Prințul Harry, comparativ cu 68%, care sunt critici.

Gradul său de aprobare a scăzut cu șase puncte, într-o săptămână. Harry și soția sa, Megha,n sunt acum atât de antipatizați de britanicii mai în vârstă, încât evaluările lor sunt mai slabe decât cele ale Ducelui de York, în rândul celor de peste 65 de ani.

Sondajul a mai constatat că 41% credeau că motivația lui Harry pentru a-și publica cartea, Spare, erau banii, conform The Times.

Experta regală Patricia Treble detaliază concluziile-cheie din interviul „60 de minute”, al Prințului Harry.

Favorabilitatea Prințului Harry a scăzut la un nivel minim în rândul britanicilor, cu doar o zi înainte de lansarea oficială a autobiografiei sale, „Rezerva”.

YouGov este o firmă britanică de cercetare de piață și analiză de date, bazată pe Internet, care efectuează sondaje în Regatul Unit, și nu numai.

Acest ultim sondaj a fost efectuat pe 5 și 6 ianuarie, dup[ mai multe afirmații-bombă, pe care Harry le-a făcut împotriva Familiei Regale Britanice, care au fost furnizate după ce librăriile din Spania au încălcat data embargoului la „Rezerva” și au început să vândă mai devreme copii ale cărții, conform Global News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri