Caută
Close this search box.

Deputat AUR, anchetat penal pentru că şi-a bătut soția

Polițiștii din comuna constănțeană Lumina au fost sesizați, joi dimineață, la ora 2.00, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitate, potrivit unui comunicat oficial al Poliției.

Surse oficiale au declarat că persoana care a reclamat agresiunea este soția deputatului AUR Dumitru Focșa, care a spus că a fost agresată de soțul său. Potrivit comunicatului oficial, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar și femeia vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență.

Oamenii legii au solicitat o ambulanță, iar personalul medical i-a acordat femeii agresate îngrijiri de specialitate la domiciliu, deoarece aceasta a refuzat să fie transportată la spital. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Polițiștii au întocmit si un formular de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Totodată, întrucât s-a constatat faptul că la incident a participat și o minoră, a fost solicitată intervenția unei echipe din cadrul DGASPC Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale.

AUR anunță că a demarat o anchetă internă și l-ar putea lăsa fără funcții în partid pe deputat, dar nu menționează nimic despre o posibilă excludere a acestuia din partid. „Juriul de Onoare al AUR a demarat o anchetă internă și va propune o decizie în conformitate cu prevederile Codului de Etică al partidului. În funcție de gravitatea faptelor, sancțiunile pot merge până la pierderea tuturor funcțiilor în cadrul partidului”, informează un comunicat AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri