Caută
Close this search box.

Fără permis de conducere, s-au îmbătat şi au venit cu tractorul cu plug, să bea şi să mănânce

Beţi cui, doi indivizi au venit la Iulius Mall, în Iaşi, cu tractorul cu plugul montat, tocmai din comuna Bosia, fără permis de conducere, ca să bea în continuare şi să mănânce.

Acum, toată lumea vorbeşte despre ei, este incredibil ce au făcut. Cel care a condus tractorul se numeşte Răzvan Bejenaru, iar amicul său de aventuri este Iulian Coteţ.

Pentru a-şi face curaj, cei doi au început să consume alcool, la un bar din Bosia, în jurul orei 19, apoi, pe la ora 22, au pornit spre Iaşi.

Au reuşit să între cu tractorul prin barieră, apoi au parcat utilajul. Cei doi au mers să se distreze: au mâncat la un restaurant din zonă, apoi au jucat păcănele, la o sală din Tudor Vladimirescu, informează Ziarul de Iaşi.

În jurul orei 24, un paznic de la Mall a sunat la poliţie, iar o patrulă a oprit „echipajul” tractorului, chiar când voia să plece.

Poliţiştii au stabilit că Bejenaru nu avea permis de conducere şi era beat clampă: 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Amicul său nu era clampă, era criţă.

Poliţiştii au deschis dosar penal, pentru conducere fără permis, sub influenţa alcoolului. Cel mai probabil poliţiştii îl vor reţine pe Bejenaru, pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri