Caută
Close this search box.

Horaţiu Rădulescu: „România a ajuns bătaia de joc a țărilor care o jefuiesc de ani buni”

”Vecine, vecine/ Ți-aș da cămașa de pe mine/ Dar mi-a luat-o conducătoru’/ Și i-a dat-o lu’ cotropitoru’”

Încă o dată vă urez să vi se îndeplinească dorințele în acest an 2023!

Înainte de a trece la ceea ce doresc să vă informez, vreau să fac o scurtă precizare.
M-am trezit că am dat accept iarăși unor numeroase solicitări de ”prietenii”, atât personale cât și pe grupuri. În perioada imediat următoare am să fac o curățenie masivă în ambele liste. Deja am eliminat 100 de ”prietenii” și câteva grupuri. Nu sunt ”influencer”, nici nu-mi doresc, scriu doar pentru cei care consideră că merită să-și ocupe o mică parte din timp ca să citească ceea ce scriu. Așa cum o fac și eu, cu ceea ce postați dvs. În acest an mi-am propus să fiu mai puțin ”diplomat”, să fiu mai pragmatic și mai atent cu timpul meu și al familiei mele. Gata, am terminat cu precizarea.

Aș fi vrut să încep anul cu o scriere pozitivă. Din păcate, trebuie să țin cont de ”trendul” pe care mass-media de rahat tinde să manipuleze.
”Bulgaria trădează România”! Pe bune?! Are vreo obligație Bulgaria către România?
Dar, s-o iau cu începutul.
Datorită (mulțumită) otrepelor trădătoare aflate la conducerea țării, România s-a izolat total față de vecini și față de ”prietenii istorici”. România a ajuns bătaia de joc a țărilor care o jefuiesc de ani buni, inclusiv a ”partenerului strategic american”.

Moldova, prin politica Maiei Sandu, își vede aparentul interes propriu, așa cum a fost și România cu ceva mai mulți ani în urmă. Moldova, prin susținerea externă a Maiei Sandu, va fi jefuită total de puținul pe care-l mai are. Oricum, în urma unor discuții pe care le-am avut zilele trecute cu niște români din Republica Moldova, am înțeles că moldovenii rusificați o duc mai bine economic decât ceilalți. Iar moldovenii rămași ”români”, o parte destul de mare nici nu vrea să audă de unirea cu ”patria mamă”…

Ucraina, ”suge” de la sclavii puterii din România tot ce poate, în contrapartidă a frânt toate drepturile la românism ale românilor aflați pe teritoriile ocupate abuziv de țara actorului de comedie proastă. Ucraina este laboratorul experimental de exterminare pentru ocupantul din umbră american.

Ungaria își vede foarte bine de interesul propriu, și dacă va fi nevoie, la sfârșitul anului Orbanul ei va anunța clar ieșirea din U.E. Din acest motiv a dat și comunicatul pe această temă, în noaptea de revelion. Ungaria vrea să preia foloasele avute de Germania în relația cu Rusia. Ungaria vrea să-şi păstreze identitatea și suveranitatea. A înțeles că economic U.E. este un eşec, Ungaria ca și România cotizează mai mult decât primește pentru nimic! Ba, mai mult chiar, pe banii ei este și violată și jefuită de satanişti… Declarația comună ruso-chineză, de apărare a teritoriilor lor și întrajutorare în acest sens, unor oameni cât de cât cu un dram de neuroni funcționali, le-ar fi spus multe! S.U.A. are o datorie către China, în realitate, care depășește 1800 mld. de dolari!
Serbia ne privește ca pe trădători, la nivel oficial, guvernamental și prezidențial! Nu are nicio bază, și nu mai are niciun parteneriat cu România! Până și ei se uimesc de bătaia de joc asupra poporului român, făcută de către trădătorii puterii actuale. Și de exemplu, din punct de vedere energetic, ceea ce produce hidrocentralele de pe Dunăre, le asigură sârbilor energie electrică suficientă și la un preț comparativ cu al nostru de neînchipuit ( 0,090 USD/kwt iar în România este 0,250)!

Bulgaria a înțeles că este izolată între Turcia, Grecia, Serbia, Macedonia de Nord și noi, România. A înțeles că alăturarea cu România înseamnă desconsiderare și că este privită ca și țara noastră, mai pe ”ieftineală”. Bulgaria are un popor mult mai reactiv decât poporul nostru. Ca și sârbii și ca macedonenii. Bulgaria a înțeles că la pachet cu România nu poate negocia nimic consistent… Toată prostimea, inclusiv Rareș Bogdan îmbârligătorul, face din gestul cancelarului austriac Nehammer care l-a invitat la concertul de la Viena pe președintele bulgar Radev, un gest de mare ”rezolvare șenghenoasă”! De fapt, austriacul a vrut pur și simplu doar să-l facă de rahat pe Hohanu, și gestul a fost cu dedicație în acest sens. Atât!

La noi, există împuțenii media care au tupeul să prezinte sondaje cu așa zisele preferințe ale românilor în cazul în care s-ar vota mâine, încât personal mă ia cu vomă instantaneu. Și totuși, sunt români în țara noastră care sunt foarte mulțumiți de ceea ce le oferă puterea actuală… Și nu-s puțini…

P.S. Întotdeauna ne autovictimizăm și de vină sunt alții pentru neputința noastră…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri