Caută
Close this search box.

Karl Nehammer, premierul Austriei, „inspectează” Bulgaria

Imaginile momentului vin din Bulgaria. Cancelarul austriac – Karl Nehammer, care s-a opus intrării României în Schengen, a ajuns la Plovdiv, pentru a inspecta frontiera cu Turcia, unde a propus ridicarea unui grad împotriva migranților.

Premierul Austriei, Karl Nehammer, a ajuns luni, 23 ianuarie, în Bulgaria. Oficialul austriac a onorat invitația președintelui bulgar Rumen Radev, care l-a întâmpinat pe aeroportul din Plovdiv, oraș situat în apropierea graniței cu Turcia.

Captura

De acolo, cei doi oficiali au urcat într-un elicopter și au inspectat granița bulgaro-turcă. Aparatul de zbor a aterizat în Elhovo, oraș din sud-estul Bulgariei, pentru a vizita Direcția Regională a Poliției de Frontieră, care găzduiește Centrul Regional de Coordonare. Centrul face parte din Sistemul integrat de monitorizare a frontierei bulgaro-turce, potrivit BTA, agenția bulgară de știri.Ulterior, cei doi vor susține o conferință de presă comună.

Cei doi oficiali austrieci mai au programate, după revenirea la Sofia, o întâlnire cu prremierul interimar bulgar Galab Donev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri