Caută
Close this search box.

O cămilă mănâncă un pom ornamental, în Cluj

O cămilă mănâncă un pom ornamental, în Cluj

Câteva imagini cu o cămilă în curtea unui complex turistic din Cluj au devenit virale pe TikTok. Reprezentanții Wonderland Resort spun că au adus-o din Austria și vor să înființeze aici un parc zoo, pe circa 20 ha.

Aproape 250.000 de vizualizări are pe TikTok are clipul în care se vede o cămilă care mânâncă un pom ornamental în curtea Wonderland Resort, aflat la granița dintre Cluj-Napoca și comuna Feleacu.

Peste 200 de internauți au comentat clipul: de la glume despre Cluj, care ar fi „noul Ohaio” sau despre cămilă („cal cu soft arăbesc“), până la îngrijorare cu privre la faptul că animalului din țările calde i-ar fi frig.

Reprezentanții Wonderland au precizat pentru „Adevărul” că animalul le aparține. „Este de la noi din curte. Am adus-o, acum doi ani, din Austria, de la un circ unde fusese abandonată. Are grajdul ei, împreună cu caii, dar o mai lăsăm liberă prin curte”, spun aceștia, conform ziarului Adevărul.

Complexul turistic are un centru de echitație cu ponei și cai. Cămila este lăsată pe afară și se întoarce la grajd când dorește. „O lăsăm prin livadă, dar acuma cum nu mai are ce mânca acolo și vine să mânce frunzele de la pomii ornamentali. O lăsăm afară cât vrea. Dacă îi este frig, merge în grajd. Ne mai sună vecinii, la unul i-a stricat o poartă. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, arată cei de la Wonderland.

Reprezentantul resortului susține că intenționează să realizeze pe circa 15-20 de hectare un parc zoo împrejmuit, unde animalele să fie lăsate în libertate. „Mai avem 10-15 căprioare, deocamdată”, precizează acesta. Wonderland are planuri mari cu privire la dezvoltarea zonei, unde vor să realizeze, pe lângă parcul zoo amintit, și un aqualand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri