Caută
Close this search box.

PNL nu suflă un cuvânt despre plagiatul lui Bode

mai

După două săptămâni de la decizia de plagiat dată ministrului de Interne, Lucian Bode, liberalii refuză să comenteze situația si să ia măsuri împotriva acestuia.

Deși recent Lucian Bode a cerut retragerea cărții publicate pe baza tezei de doctorat, liderii PNL continuă să facă zid în jurul acestuia. De menționat este că alți miniștri liberali acuzați de plagiat, precum Sorin Cîmpeanu sau Florin Roman, nu au beneficiat de protecția partidului.

Liderii PNL au refuzat constant să comenteze public situația acestuia și să ceară convocarea unei ședință a conducerii PNL pentru a discuta despre plagiatul lui Bode.

După 15 zile în care liberalii au tăcut pe această tema, HotNews.ro a reluat întrebările referitoare la sancțiunile care s-ar impune la adresa lui Lucian Bode.

Din cei patru prim-vicepreședinți ai partidului, doar doi au răspuns la telefon, dar au refuzat să comenteze plagiatul ministrului de Interne: Rareș Bogdan și Dan Motreanu.

În timp ce Iulian Dumitrescu și Gheorghe Flutur nu au putut fi contactati pentru că au avut telefoanele închise.

Prim-vicepreședintele Rareș Bogdan a precizat că nu-l interesează subiectul pentru că se ocupă strict de activitatea de europarlamentar.

Dan Motreanu a replicat scurt: „Nu comentez acest subiect”.

Vicepreședintele PNL, Alina Gorghiu, a precizat că nu dorește să comenteze, pentru că „ministrul de Interne a dat toate explicațiile pe care le-a considerat necesare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri