Caută
Close this search box.

Dezvăluirile lui Harry continuă. Este sau nu fiul regelui Charles?

Memoriile Prințului Harry dezvăluie secrete de familie și abordează zvonurile care afectează familia regală britanică de ceva vreme.

În cartea sa, „Spare”, Harry vorbeşte şi despre zvonurile că nu este fiul biologic al regelui Charles al III-lea.

„Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat? Poate că tatăl tău adevărat este în Broadmoor, dragul meu băiat’”, scrie Harry, potrivit NBC News.

„Îi plăcea să spună povești, să facă glume, iar aceasta a fost una dintre cele mai bune din repertoriul său”, a adăugat Harry despre această narațiune, potrivit Fox News.

Deși Ducele de Sussex scrie că tatăl său va „râde și râde” la zvonuri, Harry a considerat că este „o glumă deloc amuzantă, având în vedere zvonul care circula chiar atunci, şi anume că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt”.

Regreta Prințesă Diana și Hewitt au avut o aventură în timp ce era căsătorită cu Regele Charles, ceea ce fosta Prințesă de Wales a confirmat mai târ.ziu, într-un interviu acordat BBC.

Prințul Harry a clarificat orice confuzie, explicând definitiv:

„Nu contează că mama mea nu l-a întâlnit pe maiorul Hewitt decât cu mult timp după ce m-am născut, povestea a fost pur și simplu prea bună pentru a fi abandonată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri