Caută
Close this search box.

Prinţul Harry dezvăluie de ce o consideră pe Camilla periculoasă

Prințul Harry vorbește despre relația tatălui său, Regele Charles, cu regina consoartă, Camilla, în celebra carte de memorii.

Harry i-a confirmat lui Anderson Cooper într-un interviu de 60 de minute că el și prințul William chiar i-au cerut inițial tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla. „Nu am crezut că este necesar”, a explicat Harry. „Ne-am gândit că va provoca mai mult rău decât bine”.

În diverse interviuri, Prințul Harry a vorbit despre relația sa cu regina consoartă Camilla și a explicat de ce a găsit-o periculoasă atunci când aceasta s-a căsătorit cu tatăl său şi a intrat în familie.

În cele din urmă, băieții au venit la nuntă pentru că „au vrut ca tatăl lor să fie fericit”. Cu toate acestea, el încă o considera pe Camilla„periculoasă din cauza relației pe care o avea cu presa britanică. „Ea avea un singur scop: să-și reabiliteze imaginea”, a explicat Harry.

„Asta a făcut-o periculoasă din cauza legăturilor pe care le făcea în presa britanică. A existat disponibilitatea deschisă de ambele părți de a tranzacționa informații.”

FOTO: hollywoodlife

Într-un interviu ulterior, la Good Morning America, Harry părea să revină la sentimente mai bune în privinţa Camillei.

„Am o mare compasiune, pentru că ea este a treia persoană din căsnicia părinților mei”, i-a spus Harry lui Michael Strahan.

„Avea o reputație, sau o imagine, de reabilitat. Și indiferent de conversațiile avute, indiferent de tranzacțiile sau tranzacțiile făcute chiar la început, ea a fost făcută să creadă că acesta ar fi cel mai bun mod de a face asta.”

Harry a avut o relație tensionată cu întreaga sa familie de când el și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle lor regale și s-au mutat în America de Nord, în ianuarie 2020.

Mai exact, Harry și Camilla „nu au mai vorbit de mult timp”.

„Îmi iubesc fiecare membru al familiei mele”, a adăugat Harry, „În pofida diferențelor. Așa că, atunci când o văd pe Camilla, ne simţim bine unul cu celălalt.

Ea este mama mea vitregă. Nu o privesc ca pe o mamă vitregă rea. Văd pe cineva care a intrat în această instituție și a făcut tot ce a putut pentru a-și îmbunătăți propria reputație și propria imagine.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri