Caută
Close this search box.

Resturile unei rachete rusești lansate asupra Ucrainei au căzut în Republica Moldova

Urmare a bombardamentelor masive ale Rusiei asupra Ucrainei, o patrulă a poliției de frontieră din Republica Moldova a descoperit sâmbătă în zona sectorului de frontieră Larga (raionul Briceni), resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei, anunță reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI), transmite Ziarul de Gardă.

„Urmare a bombardamentelor masive ale Rusiei asupra Ucrainei, o patrulă a poliției de frontieră a descoperit, în această după-amiază, în zona sectorului de frontieră Larga (raionul Briceni), resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei”, anunță Ministerul moldovean de Interne, într-un comunicat.

Este al treilea caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamentele asupra Ucrainei cad pe teritoriul R. Moldova. Ca și în cazurile precedente, potrivit MAI, se întreprind toate acțiunile necesare, conform procedurii, de către instituțiile abilitate.

O nouă serie de raiduri cu rachete a lovit Ucraina sâmbătă după-amiază, anunță BBC. „Primim rapoarte despre ceea ce pare a fi un al doilea val de atacuri cu rachete în întreaga țară”, transmit jurnaliștii britanici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri