Caută
Close this search box.

Un avocat vorbește despre o posibilă acțiune în justiție pentru a împiedica o profesoară transsexuală să poarte sâni cu cupa Z la clasă

Părinții de la liceul Oakville Trafalgar High School din Canada se gândesc să inițieze o acțiune în justiție pentru a o împiedica pe profesoara transsexuală Kayla Lemieux să poarte la ore proteze cupe Z, potrivit Fox News.

Rishi Bandhu, un avocat și părinte al unui copil de la școală, a vorbit despre această problemă, spunând că profesorii ar trebui să fie obligați să respecte același cod vestimentar ca și elevii.

Bandhu a declarat că părinții au cerut Consiliului Școlar al Districtului Halton să aplice același cod vestimentar pentru elevi și pentru profesori, să precizeze în mod explicit orice excepție de la acest cod și să permită părinților să discute această problemă în cadrul ședințelor consiliului școlar.

Foto: Twitter

El a adăugat că consiliul școlar a „interferat cu drepturile părinților”, refuzându-le, se pare, posibilitatea de a aduce în discuție această problemă în cadrul ședințelor.

„În opinia noastră, este pur și simplu ilogic și absurd să sugerăm că profesorii ar fi ținuți la un standard mai mic decât elevii în ceea ce privește ținuta lor”, a spus el.

În septembrie 2022, consiliul școlar a inițiat o investigație privind legalitatea unui cod vestimentar obligatoriu pentru profesori, înainte de a declara într-un raport că ar putea fi expus unei „răspunderi considerabile” dacă ar implementa un cod vestimentar din cauza unei posibile discriminări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri