Caută
Close this search box.

Un parc natural a fost închis temporar, după găsirea de rămăşiţe umane

Un parc natural a fost închis temporar, după găsirea de rămăşiţe umane

Parcul Phoenix s-a închis temporar după ce mai multe rămășițe umane au fost găsite, ulterior descoperirii unui craniu, de către un excursionist.

Secțiuni ale parcului din Phoenix au fost închise, după ce poliția care a investigat descoperirea unui craniu uman, găsit la începutul acestei luni, a descoperit mai multe rămășițe umane, au declarat autoritățile, conform FoxNews şi Associated Press.

Anchetatorii căutau probe într-o crimă, la South Mountain Park and Preserve, după ce detectivii au găsit rămășițele umane suplimentare, a declarat poliția.

Căutarea a fost declanșată după ce un excursionist a raportat că a găsit un craniu uman, în rezervație, pe 14 ianuarie.

Pe craniu, au apărut semne de traumă, potrivit autorităților, ceea ce a determinat poliția să investigheze moartea ca o omucidere.

Poliția a spus că detectivii urmăresc toate pistele și lucrează cu Biroul Medicilor Legali din Ţinutul Maricopa, pentru a identifica victima.

Rămășițele umane localizate au fost predate Centrului Județean de Medicină Legală Maricopa. Autoritățile nu au identificat încă victima.

La începutul acestei luni, un alt set de rămășițe umane a fost descoperit într-o zonă îndepărtată de deșert din Buckeye, Arizona.

Descoperirea a fost făcută pe 7 ianuarie, când o persoană care se afla pe teren, în zonă, a găsit rămășițele scheletice umane.

Şi aceste rămășițe neidentificate au fost predate Serviciului de Medicină Legală Maricopa, pentru expertiză medico-legală.

Buckeye este situat la aproximativ 30 de mile vest de centrul orașului Phoenix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri