Caută
Close this search box.

Un preot din Giurgiu a fost prins masturbându-se lângă liceu, în parcare

masturbându-se

Un preot e 48 de ani, din Giurgiu, a fost reținut de polițiști, pentru ultraj contra bunelor moravuri. El s-ar fi masturbat în timp ce se afla într-o mașină parcată în apropierea Liceului Teoretic „Nicolae Cartojan”, din centrul oraşului.

Un tânăr de 18 ani, care trecea prin faţa liceului, a observat ce face părintele în maşină și a sunat la Poliție.

Preotul se masturba în maşină, uitându-se la persoanele care treceau pe trotuar, pe lângă el. Pentru că vorbim despre o zonă frecventată de minori, lângă un liceu, tânărul a chemat Poliția, conform Ştirile ProTV.

Lavinia Cioplea, purtător de cuvânt al IPJ Giurgiu:

„Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reținut”.

Polițiștii au aflat că bărbatul este preot în comuna Oinacu, aflată la nouă kilometri de orașul Giurgiu.

Pe pagina de Facebook a Parohiei, preotul Mirel Constantin este lăudat că a primit cu daruri un grup de copii veniți cu colindul. Culmea, este vorba chiar despre elevi ai liceului din fața căruia a fost ridicat părintele, în timp ce practica onania.

Episcopia Giurgiului a transmis public că a luat act cu regret de acest incident și că solicită Poliției probele din dosarul pentru judecată. Totodată, a decis să-l suspende pe acest preot, pe durata cercetărilor.

„Episcopia Giurgiului a luat act, cu regret, de faptul că în acest moment se află în faza de audieri la Inspectoratul Județean de Poliție, Pr. CONSTANTIN Mirel de la Parohia Oinacu care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ultraj contra bunelor moravuri”.

Ținând cont de gravitatea acuzațiilor referitoare la comportamentul indecent, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate”, a transmis Episcopia Giurgiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri