Caută
Close this search box.

Unchiul fetei l-a băgat în spital pe tânăr, după ce l-a prins făcând amor cu fata şi soţia lui

Unchiul fetei l-a băgat în spital pe tânăr, după ce l-a prins făcând amor cu fata şi soţia lui

Un tânăr din Iaşi a ajuns la spital cu ruptură de splină, după ce a fost prins făcând amor cu o tânără şi cu mătuşa ei, în acelaşi timp.

S-a petrecut într-o comună din apropiere de Săveni, la finele săptămânii trecute. Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Iaşi, a mers în vizită la o tânără din Botoșani.

Fata locuia la mătuşa ei, în apropiere de Săveni. După ceva timp, tânărul s-a pus pe băut cu unchiul fetei, unde aceasta stătea în gazdă.

După multe pahare de alcool servite de cei doi, gazda l-a lăsat pe tânăr şi a mers să se întindă puţin în pat.

După câteva zeci de minute, când s-a trezit, unchiul a avut parte de o imagine cum nu şi-ar fi imaginat vreodată, în viaţa lui.

Musafirul său se afla în pat cu nepoata, dar şi cu soţia lui. Înnebunit de furie, bărbatul l-a luat la pumni pe tânăr, lovindu-l în cap, apoi de mai multe ori, în zona abdominală.

Apoi, şi-a îndreptat furia şi asupra soţiei, timp în timp ce tânărul fugea să ceară ajutor. Acesta a apucat să sune la 112, cerând intervenţia cadrelor medicale.

O ambulanţă a ajuns la faţa locului şi l-a preluat. A fost dus la Urgențe, starea lui fiind gravă.

„Un tânăr a ajuns în serviciul UPU cu un traumatism abdominal sever, traumatism de umăr şi ochi stâng. Prezenta hemoragie în cavitatea abdominală, în urma unei agresiuni. A fost dus direct în sala de operaţii”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD, citat de Monitorul de Botoşani.

În timpul operaţiei, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de splină şi hemoperitoneu mediu. A fost operat şi, ulterior, internat la reanimare în stare stabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri