Caută
Close this search box.

Anamaria Prodan pregăteşte o mare surpriză care va revoluţiona fotbalul românesc

Anamaria Prodan anunță că va deschide o Academie, despre care spune că va revoluționa fotbalul românesc și mentalitățile din România.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf nu este mulțumită de cum cresc copiii noștri. Spune că e cazul să ne scuturăm de metodele și mentalitățile învechite.

„Acesta e un proiect de suflet al meu. Am aşteptat ceva timp până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noştri, că pot face o academie într-adevăr profi în sensul adevărat al cuvântului.

Că pot aduce nişte programe pe care cu sfinţenie le urmează copiii academiilor mari din lume, celebre, că pot avea nişte oameni care lucrează cu drag alături de aceşti copii”, a declarat Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

„Am hotărât să facem un sistem ca în străinătate unde părinţii să nu mai stea la gard, să se enerveze, să mai scoată o înjurătură când copilul greşteşte, chiar şi în timpul meciului sau la antrenament. Ei nu vor avea ce să caute lângă gard, cu mâinile înfipte în gard. Părinţii vor sta într-o cafenea unde vor putea vedea antrenamentul pentru că vom muta camere pe teren şi vor putea vedea tot antrenamentul din această cafenea unde servesc ceva, beau o cafea şi îşi aşteaptă copiii dacă într-adevăr vor să-i aştepte”, mai spune Anamaria Prodan.

În câteva săptămâni va fi totul gata, „am hotărât să investim, să facem terenuri ca lumea unde copiii să nu-şi rupă picioarele, genunchii, tendoanele”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri