Caută
Close this search box.

Ce a păţit un bărbat care şi-a obligat soţia să stea în întuneric şi să nu se spele

Un italian, în vârstă de 53 de ani, şi-a obligat soția să stea pe întuneric şi să nu se spele.

„Sunt singurul care muncește aici, singurul care aduce bani în casă”, îi repeta constant bărbatul soției sale atunci când o găsea cu lumina aprinsă în casă, sau atunci când intenționa să facă baie. Femeii îi era interzis și să-și vadă familia, însă reușea în secret să se ducă la părinții săi pentru a face un duș, conform Il Messaggero, citată de Știrile PRO TV.

Bărbatul o obliga pe soția sa să nu se ducă să-și vadă familia pentru că îi era teamă că le va spune prin ce trece acasă.

Teama că și-ar fi putut pierde cei doi copii a făcut-o pe aceasta să nu riposteze nici măcar atunci când individul o agresa. Femeia, mamă a două fetițe, a declarat că a îndurat totul din dragoste pentru copiii ei.

Însă, pe măsură ce soțul ei a devenit tot mai agresiv, și-a luat inima în dinți și a fugit de acasă. A depus o plângere pe numele soțului ei, iar individul a fost trimis în judecată pentru abuz  în familie.

Curtea Supremă a Italiei a confirmat condamnarea la un an şi cinci luni de închisoare pronunţată de instanţe inferioare împotriva bărbatului din Bologna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri