Caută
Close this search box.

Cozmin Guşă: Elena Udrea, destinul tragic al unei femei fatale. Chibiții de la vârful puterii o așteaptă să le rezolve problemele

elena udrea

Elena Udrea a avut în urmă câteva zile un interviu de dezvăluiri în care a încercat să explice o mică, mică parte din ceea ce știe despre matrapazlâcurile de la vârful puterii, ocolind niște subiecte sau neavând timp pentru altele. Înțeleg foarte bine starea în care se află.

Rămasă fără apărare, fără sprijin, încearcă să ghicească care pot să fie pașii potriviți pentru o ulterioară salvare, ea mai având niște dosare pe rol.

O cunosc foarte bine pe Elena Udrea, de 25 de ani. În urmă cu 20 și ceva de ani, 21, a fost și consiliera mea la PSD pentru o scurtă perioadă și, într-adevăr, a debutat cu o mare poftă de politică, de putere, ca o femeie extrem de dorită de către toți, o femeie fatală a politicii românești, care, așa cum spuneam, azi are un destin tragic.

Țin minte cum umblau ca titirezii liderii PSD, în special Hrebenciuc era groaznic de îndrăgostit de Elena Udrea, se înroșea la față și transpira când o vedea; ea știa lucrul ăsta și bineînțeles că nu i-a dat atenție.

Deci nu Băsescu a fost primul care a căzut pradă farmecelor Elenei Udrea, fără să insinuez că ar fi fost ceva între ei, nici nu știu, nici nu am văzut vreodată așa ceva, dar e limpede că ea și-a folosit și aceste atuuri de femeie fatală în demersurile pe care le-a avut, de putere, demersuri care au înfundat-o tocmai pentru că a fost trădată.

A mizat foarte mult pe aceste atuuri ale ei, a stat 10 ani cu Băsescu la putere și decontează astăzi singură cam tot ceea ce s-a întâmplat în epoca Băsescu, fie că e vorba de Palatul Cotroceni, fie că e vorba de Partidul lor PD sau PDL, cum a fost mai târziu.

De ce e interesant ce face Elena Udrea? Pentru că ea atacă cu precădere oameni de tipul Coldea și Kovesi care au devenit și dușmanii celor care conduc în acest moment instituțiile statului român și din acest unghi spuneam că acești chibiți de la vârful puterii, poate chiar Iohannis, așteaptă o Elena Udrea din pușcăria de la Târgușor ca să le rezolve lor problemele, ei nefiind în stare să-i atace direct pe Kovesi sau Coldea tocmai pentru că le este frică de protectorii lui Kovesi sau Coldea, de angajatorii lui Kovesi și Coldea, respectiv de Factorul Extern și atunci Elena Udrea este folosită în acest moment, cu mult folos, după părerea mea, pentru presă nu știm cu ce folos pentru starea dosarelor ei, pentru că e limpede ca nu a negociat nimic, dar vă invit să priviți dezvăluirile ei viitoare prin documentele pe care le pune la dispoziție și prin prisma unui demers al unei femei posesoare de destin tragic din postura de fostă femeie fatală a politicii românești.

(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea “Ce-i în gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri