Caută
Close this search box.

Loredana Groza, în brațele actorului american Mickey Rourke. „M-am îndrăgostit”

Loredana Groza apare în brațele lui Mickey Rourke, unul din actorii filmului „21 de rubini”, regizat de Ciprian Mega din Oradea.

Mickey Rourke se află în România, la Oradea, acolo unde filmează pentru pelicula „21 de rubini”, regizat de preotul Ciprian Mega. Alături de marele actor se află și un alt gigant al indrustriei cinematografice: Anthony Delon, fiul lui Alain Delon, relatează publicația spectacola.ro.

Loredana Groza joacă și ea în filmul regizorului orădean, astfel că a avut ocazia să-l cunoască pe Mickey Rourke, dar și să se fotografieze la braț cu acesta. Diva spune că s-a îndragostit instant de actorul american.

Într-o postare pe Instagram, vedeta a împărtășit cu fanii impresiile lăsate de întâlnirea cu starul american.

„M-am îndrăgostit de Mickey Rourke când l-am văzut pentru prima dată în 9 săptămâni și jumătate. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Deci, iată-ne aici… împreună pe platoul de filmare „21 de rubine”, un film scris & regizat de Ciprian Mega.

Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai dat această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu înceta niciodată să visezi”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri