Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan „dă examen” pentru a putea obţine sprijinul în alegeri de la PNL

nicuşor dan

Nicuşor Dan a primit de la PNL un plan în zece puncte, pe care să-l realizeze în jumătate de an. Altfel nu va mai beneficia de sprijinul PNL în alegerile locale din 2024.

Potrivit PNL București, cele 10 puncte sunt: investiții în termoficare, reducerea riscului de pierdere a fondurilor europene creșterea ritmului de execuție a marilor proiecte de investiții care stagnează creșterea calității serviciilor publice de transport și deblocarea serviciului de taximetrie digitalizarea și eficientizarea serviciilor publice demararea reformelor instituționale reale creșterea transparenței instituționale revitalizarea parcurilor și înlăturarea pericolelor prezentate de arborii bolnavi finalizarea consolidărilor clădirilor, începută de Gabriela Firea, și demararea lucrărilor de consolidare și restaurare pentru minimum 10 clădiri emblematice asumarea prin acțiuni concrete a politicii de urbanism a Bucureștiului, cu accent pe zonele centrale crearea unui sistem multianual de planificare de investiții care să integreze toți deținătorii de rețele.

Clotilde Armand a răbufnit miercuri seara pe contul ei de Facebook:

„Un partid condus de un plagiator dovedit îi dă teme de casă unui olimpic medaliat cu aur la olimpiada internațională de matematică. Aici s-a ajuns”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri