Caută
Close this search box.

Robert Negoiță, declaraţii după audierile de la DNA

Robert Negoiţă vrea creşterea indemnizaţiilor şefilor CA-urilor societăţilor Primăriei Sectorului 3. Aceştia câştigă deja 7000 de euro

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, este suspect într-un caz de abuz în serviciu, pentru care DNA a făcut ieri percheziții la 17 adrese, în birourile primăriei și la sediile unor firme şi locuinţe.

Procurorii anchetează modul în care funcţionarii primăriei au acordat autorizaţii pentru amplasarea mai multor terase în zona Bibliotecii Naţionale. Negoiță a fost la DNA unde i s-a comunicat că este suspect de abuz în serviciu şi este cercetat penal.

„Se fac cercetări într-un dosar referitor la o autorizație de construire emisă din 2015. Am venit aici, am dat declarații, le stăm la dispoziție cu declarații, cu documente, cu absolut tot, pentru a se face lumină. E normal. Există niște sesizări, este absolut de datoria dumnealor să verifice dacă informațiile se confirmă”, a declarat edilul, la ieșirea de la DNA.

Mai multe percheziţii au avut loc miercuri la Primăria Sectorului 3 și în alte 16 locații din București și Ilfov. Oamenii legii au ridicat o serie de documente privind atribuirea avizelor pentru mai multe terase care funcţionează pe malul Dâmboviței, în zona Piața Unirii și a Bibliotecii Naționale.

Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2015-2021. Procurorii suspectează că unele dintre aceste terase ar fi obținut avizele de la Primăria Sectorului 3 prin încălcarea legii.

Robert Negoiță mai are un dosar în judecată cu privire la operatorul de salubritate din Sectorul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri