Caută
Close this search box.

Un cuplu este silit să-şi înfieze propriul copil

Un cuplu este silit să-şi înfieze propriul copil

Un bărbat care a bănuit că soția l-a înșelat a făcut un test ADN, pentru copilul lor. S-a dovedit că nici unul dintre ei nu este părintele biologic.

Într-o poveste cu întorsături și dinamici familiale neașteptate, un cuplu a trecut printr-un roller coaster de emoții, după ce și-a crescut copilul timp de cinci ani și a descoperit ceva ce nu știau înainte despre copilul lor.

Tatăl copilului credea că nu este cu adevărat tatăl copilului soției sale, așa că a optat să facă un test de paternitate, pentru a afla adevărul.

Când testul său de paternitate a eșuat, soția lui a insistat că nu l-a înșelat niciodată, în ciuda neîncrederii lui, așa că a decis să-și facă propriul test de maternitate.

Atât testul de paternitate al tatălui, cât și cel de maternitate al mamei, au eșuat, așa că au decis să dea în judecată spitalul.

După ce a aflat despre poveste, prin intermediul unui cont de Instagram, acum privat, utilizatorul de Twitter Saint Zoe (@Jupinapapi3) a împărtășit povestea încercărilor și necazurilo,r în aplicația pentru păsări, unde aproape 4 milioane de oameni au putut să o citească.

Deoarece nici unul dintre părinți nu era adevăratul părinte, s-au gândit că spitalul le-a schimbat copilul cu al altcuiva și au decis să-l dea în judecată.

„Imaginați-vă că veți crește un copil, timp de 5 ani, dar acum vreți să aveți un copil real. Şi acum, simultan, nu doriți să renunțați nici la acesta”, a scris Zoe, pe Twitter.

Toți cei care au răspuns au fost uimiți, șocați că o astfel de greșeală ar putea apărea chiar într-un moment atât de vital pentru părinți, în special pentru o mamă care tocmai a născut.

„Cum? Bebelușii sunt etichetați de îndată ce se nasc, la fel și incubatoarele lor”, a comentat un utilizator.

Mamele din aplicație au răspuns, povestind experiențele lor personale, unele susținând că nu şi-au luat ochii de pe copii lor niciodată, după naștere.

Alte mame au spus că schimbarea copiilor era posibilă, deoarece petrecuseră ore întregi după naștere fără a-și vedea copilul, până când nu au trecut efectul anesteziei și medicamentelor, după naştere.

Într-o actualizare, părinții au descoperit soarta copilului lor biologic și rezultatul procesului lor.

„Și-au găsit fiica biologică”, a scris femeia care a oferit actualizarea. în secțiunea de comentarii a unei postări de pe Instagram. „Ea a fost în plasament.”

Se presupune că părinții cu care și-au schimbat copilul biologic nu erau cei mai buni dintre părinți și au fost investigați de către Serviciile de Protecție a Copilului.

„Oricât de nebuneşte ar suna, ei trebuie să-și adopte acum copilul lor biologic (ceea ce sunt în curs de a face)”, au continuat ei, adăugând: „Ei păstrează și copilul nonbiologic.”

În ceea ce privește procesul, spitalul a soluționat cauza și cuplul a primit aproape 2 milioane de dolari, ceea ce nici cuplul, nici avocatul lor nu a considerat a fi de ajuns, „dar au vrut doar să se termine tot calvarul”.

„Soțul și soția rămân împreună. Soţul i-a cerut scuze pentru că s-a îndoit de ea”, a continuat ea. „Nu au și nu vor face publice adevăratele lor identități și pleacă din orașul lor actual.”

Din fericire, se pare că au reușit să se reîntâlnească cu fiica lor biologică, atâta timp cât au trecut actele de adopție, dar a fost un calvar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri