Caută
Close this search box.

Val de frig în mare parte din Europa, inclusiv în România

Un val de frig a acoperit o mare parte din Europa, inclusiv România, și a făcut ca temperaturile să scadă brusc, iar în următoarea perioadă așteptăm ploi și ninsori, relatează B1TV.

Valorile termice vor continua să scadă în regiunile sudice, și în restul teritoriului vor fi în creștere, astfel că în marea lor majoritate valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei, în centrul țării chiar ușor local peste norme”, a spus Iris Răducanu, meterolog ANM.

Vremea va fi în general închisă, temporar ne așteptăm la precipitații slabe pe arii restrânse, mai ales ploi în regiunile sudice și mixte în vest și la munte, îndeosebi în prima parte a zilei. Izolat vor fi favorizate și depunerile de polei, vântul va mai avea ușoare intensificări în regiunile sudice, iar în această dimineață, pe arii restrânse, ne așteptăm să se formeze și ceață”, a adăugat ea.

Nici în București nu va fi vreme de primăvară.

În Capitală, vremea va continua să se răcească, astfel că temperatura maximă se va situa undeva în jurul a 6 grade, cu un cer mai mult noros și niște ploi slabe în primele ore ale zilei, iar vântul va sufla în general moderat”, a mai spus meteorologul.

În schimb, pentru sfârșitul săptămânii, veștile sunt bune, deoarece temperaturile vor crește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri