Caută
Close this search box.

Darius Vâlcov, fost ministru de Finanţe, scapă de o condamnare de 6 ani de închisoare pentru corupţie

Curtea de Apel Craiova a dispus încetarea procesului penal împotriva lui Darius Vâlcov, fost ministru de Finanţe şi primar al municipiului Slatina, pe motiv că faptele s-au prescris.

Darius Vâlcov a scăpat de unul dintre dosarele de corupție în care era judecat, în calitate de fost primar al Slatinei, după ce faptele s-au prescris, ca urmare a deciziei CCR, arată decizia instanței, care este definitivă. Fostul edil a fost acuzat de DNA că ar fi primit comisioane de la oamenii de afaceri care aveau contracte cu primăria. Vâlcov a fost condamnat în primă instanță, în 2020, la 6 ani și jumătate de închisoare. Darius Vâlcov e stabilit în Italia, asemenea altor politicieni care au afaceri acolo. Instanța a menținut însă confiscarea de la Darius Vâlcov a sumei de 4.296.270 lei.

Fostul primar al Slatinei a fost condamnat pentru luare de mită, fiind acuzat de DNA că ar fi primit comisioane de la oamenii de afaceri care aveau contracte cu primăria. E vorba de contracte pentru izolarea termică a blocurilor, reabilitarea centrului istoric din Slatina și lucrări de extindere a rețelei de apă din județul Olt
Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri