Caută
Close this search box.

Ionel Arsene a fugit în Italia să scape de pușcărie, folosind filiera Alinei Bica

ionel arsene

După ce Ionel Arsene – condamnat definitiv de Curtea de Apel Brașov la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare  sub acuzația de trafic de influență –  s-a predat autorităților din orașul Bari, în sud-estul Italiei, acesta a fost plasat în arest la domiciliu.

Deși politicianul PSD avea în Brescia o firmă de construcţii înfiinţată încă din 2018, în care administrator este cumătrul său, el a ales să se predea la o distanță de 865 km. Arsene a fost apărat la Bari de avocatul Cristian di Giusto, același avocat care a scăpat-o și pe Alina Bica de extrădare în urmă cu doi ani, potrivit curentul.info.

Deși judecătorii italieni nu au anulat condamnarea Alinei Bica, aceasta e liberă și are împreună cu noul său iubit un restaurant în localitate. Acum, Alina Bica își spune Maria și trăiește foarte bine în Italia, deși plângea pe la televizor înainte de a fugi din țară că nu are bani și nu are din ce trăi.

Presa din România a relatat că Bica ar fi primit 3,5 milioane de euro doar de la un singur om de afaceri pentru a-l scăpa de pușcărie. La rândul lui și Ovidiu Tender i-a dat un Rolex, poșete scumpe și acțiuni la o firmă din Făgăraș care ar fi valorat 3 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri