Caută
Close this search box.

Ciucă și Ciolacu susțin propunerea privind plafonul de 9.000 de lei pentru incriminarea abuzului în serviciu

Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, au reacționat miercuri seară la comunicatul Ministerului Justiției, instituție care a anunțat că propune un plafon de 9.000 de lei pentru incriminarea abuzului în serviciu.

Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, au reacționat miercuri seară la comunicatul Ministerului Justiției, instituție care a anunțat că propune un plafon de 9.000 de lei pentru incriminarea abuzului în serviciu. Cei doi lideri au declarat că vor susține această propunere și că își vor însuși amendamentele în acest sens.

„În această seară, am decis să susținem propunerea Ministerului Justiției privind pragul de 9000 de lei la infracțiunea de abuz în serviciu. L-am mandatat pe liderul grupului PNL de la Camera Deputaților, Gabriel Andronache, să depună acest amendament în numele Partidului Național Liberal, în vederea susținerii și adoptării lui”, a scris liderul PNL pe contul de Facebook.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat la rândul său miercuri seară că a luat act de propunerea Ministerului Justiţiei privind instituirea unui prag de 9.000 de lei la infracţiunea de abuz în serviciu.

„Am luat act de răspunsul Ministerului Justiţiei la solicitarea pe care am făcut-o şi de propunerea privind instituirea unui prag de 9 mii de lei în ceea ce priveşte abuzul în serviciu. Coaliţia de guvernare va susţine propunerea venită din partea specialiştilor din Ministerul Justiţiei. Am discutat şi cu premierul Ciucă şi ne vom însuşi amendamentele la această lege”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri