Caută
Close this search box.

Sharon Stone și-a pierdut copilul din cauza celebrei scene sexuale din „Basic Instinct”

sharon stone

Sharon Stone a vorbit în cadrul podcastului „Table for Two” și a susținut că rolul ei din thrillerul psihologic „Basic Instinct” din 1992 al lui Paul Verhoeven a fost „folosit ca armă împotriva ei” în lupta pentru custodia fiului, Roan, pe care l-a adoptat împreună cu soțul ei de atunci, Phil Bronstein, în 2000.

„Am pierdut custodia copilului meu”, a declarat Stone. „Judecătorul l-a întrebat pe copilul meu, pe băiețelul meu micuț: «Știi că mama ta face filme sexuale?» A fost un fel de abuz din partea sistemului.”

Sharon Stone a continuat, făcând referire la cunoscuta scenă de interogatoriu din „Basic Instinct”, în care organul ei genital poate fi zărit pentru scurt timp.

„Oamenii umblă acum fără haine pe ei la televiziune, a devenit o obișnuință, iar voi ați văzut poate cam o șaisprezecime de secundă de posibilă nuditate a mea – și am pierdut custodia copilului meu”, a spus ea. „Nu sunteți întregi la cap?”

Stone a primit dreptul de vizitare a fiului ei, care are acum 22 de ani. „Mi-a frânt inima”, a spus Sharon Stone, potrivit TVR. „Mi-a frânt inima la propriu”.

La ceremonia Globurilor de Aur din 1993, colegii au râs când numele ei a fost pe lista nominalizaților.

„A fost oribil. M-am simțit atât de umilită”, a spus Stone. „Are cineva idee cât de greu a fost să joc acel rol? Cât de sfâșietor? Cât de înspăimântător? Să încerci să duci acel film complex, care depășea toate limitele și împotriva căruia toată lumea protesta… Și presiunea. Am dat audiții pentru el timp de nouă luni. Și acum râdeți de mine. Îmi venea să intru în pământ.”

Anul trecut, Sharon Stone a publicat o carte de memorii, „The Beauty of Living Twice”, în care și-a reiterat convingerea că Verhoeven a păcălit-o să se expună în scenă, spunând că nu a avut nici o idee că o astfel de scenă va fi folosită până când nu a fost la o proiecție alături de agenți și avocați.

„Așa am văzut pentru prima dată filmarea vaginului meu, la mult timp după ce mi s-a spus: «Nu se vede nimic – vreau doar să îți dai jos chiloții, deoarece albul (fustei – n.r.) reflectă lumina, așa că știm că ai chiloții pe tine»”, a scris Stone.

El a susținut multă vreme că actrița a fost mereu conștientă de nuditatea scenei.

Sharon Stone a declarat că s-a dus apoi în cabina de proiecție și i-a dat o palmă regizorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri