Caută
Close this search box.

Andrei Baciu, primit la Casa Albă. Ce a discutat secretarul de stat din Ministerul Sănătății

Aflat de câteva zile în Statele Unite ale Americii, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a avut o serie de întâlniri la cel mai înalt nivel.

Liderul PNL Sector 3 a discutat cu Andrea Palm, numărul doi din cadrul Departamentului de Sănătate al Statelor Unite ale Americii, ‘despre soluțiile folosite după o perioadă mai mult decât complicată din punct de vedere medical și sanitar nu doar pentru SUA sau România, dar pentru întreaga omenire’, așa cum a relatat acesta pe pagina sa de Facebook.

La Casa Albă, la Eisenhower Executive Office Building, secretarul de stat a discutat cu Ankit Mathur, cel care este managerul serviciului digital al Statelor Unite ale Americii, potrivit stiripesurse.ro.

„În domeniul sănătății am discutat despre cum lucrează serviciul digital de la Casa Albă cu Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, dar și cu autoritățile medicale pentru a putea oferi cetățenilor și pacienților tot ceea ce oferă nou tehnologia și știința.

Digitalizarea este cea care a transformat lumea, așa cum o știam acum câteva decenii. E important să facem față provocărilor care vin odată cu tranziția digitală, inclusiv cele din domeniul medical.”, a anunțat Andrei Baciu pe pagina sa de Facebook.

Una dintre întâlnirile lui Baciu a fost cu u Kim Schrier, membră a Congresului american, cunoscută pentru activitatea sa focusată pe reducerea obezității în rândul copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri