Caută
Close this search box.

Cozmin Gușă, „informație nouă“ din dosarul lui Dan Diaconescu

În cadrul emisiunii „Deferiți mass-media“, la DC News, consultantul politic Cozmin Gușă a dezvălui un lucru mai puțin știut din dosarul lui Dan Diaconescu.

„Dosarul lui Dan Diaconescu este prezentat ca fiind ceva de groază, dar se pare că vom afla lucruri și mai de groază. Nu ne oprim aici cu două minore gemene, cum au ajuns ele dintr-un dosar de proxeneți. Ca să înțeleagă cei care ne urmăresc, niște proxeneți care le aveau pe aceste minore în administrare, cum se zice, au fost arestați în luna martie. În baza lor de date ar fi existat niște filmări și cu Dan Diaconescu. Așa s-a ajuns la treaba cu Dan Diaconescu, arestat la vreo 2 săptămâni după arestarea proxeneților“, a spus Cozmin Gușă.

„Asta e o informație nouă. Deci proxeneții care țineau prizoniere cele două fete au fost arestați în martie și în baza lor de date a apărut și Dan Diaconescu“, a spus Bogdan Chirieac.

„În paralel se pare că a existat o monitorizare de durată a lui Dan Diaconescu, el fiind sub formă de eliberare condiționată, în București. De aici și perchezițiile. Ce să mai percheziționezi acasă la Dan Diaconescu dacă ar fi fost vorba doar de actul sexual cu două minore? Ei caută altceva și se pare că e vorba de o altă activitate a lui Dan Diaconescu în care sunt implicate și alte persoane. Se anunță vremuri tulburi și în această activitate din București ar fi prinși mai mulți“, a mai spus Cozmin Gușă.

Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este acuzat de de relații intime cu minore şi folosire a prostituţiei infantile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri