Caută
Close this search box.

Gușă: Inculparea și boicotul mediatic îl vor proiecta pe Trump ca salvator al Americii decăzute

cozmin guşă

S-a consumat și episodul inculpării pentru prima dată în Statele Unite a unui fost președinte pe o motivație pe care americanii normali nu dau doi bani. Sigur că au înșirat în plus față de acuzațiile că ar fi plătit-o pe vedeta porno Stormy Daniels ca să nu-l atace în campanie pentru un act sexual din vechime, au adăugat la această acuzație și alte acuze de evaziune fiscală. Nu știu dacă se află pe agenda americanilor, pentru că nu am văzut să fi fost devalizat statul în mod direct, ci prin acele tertipuri contabile pe care le folosește orice american, în special corporațiile multinaționale și șmecherii din jurul lui Biden, care își dosesc bani în paradisuri fiscale, iar treburile astea se știu în Statele Unite ale Americii.

L-au inculpat, Trump a renăscut, s-a victimizat, a jucat foarte bine acest rol al unui bărbat serios, cu o mină severă, care nu dă importanță unor asemenea jocuri de doi bani. Boicotul mediatic la care a fost supus, marile televiziuni au dat trunchiat discursurile sale sau nu le-au dat deloc, iar dacă le-au dat, comentariile au fost extrem de anti-Trump, în actuala situația atât de proastă a Statelor Unite ale Americii, pe care nu o vedeți la televizor, că n-aveți cum s-o vedeți, dar americanii știu despre această stare, o văd la fiecare pas, de la scumpirile foarte mari pe care le iau drept în freză, până la cetățenii homeless și care au început să populeze cartierele mărginașe ale tuturor marilor orașe din Statele Unite, oameni rămași fără case, oameni normali care n-au putut să-și plătească creditul și care până ieri aveau și serviciu, astăzi dorm în aceste cartiere mărginașe pe cartoane sau în corturi, sunt foarte mulți.

Ei bine, toate aceste lucruri, inculparea și cu boicotul mediatic, în această America atât de decăzută, îl vor proiecta pe Trump ca fiind viitorul salvator al Americii. Eu nu știu dacă mai poate să salveze cineva America, nici chiar Trump; la primul său mandat din 2016-2020 a făcut niște încercări și a avut niște rezultate. Din păcate, rezultatele au fost distruse de administrația Biden. El n-a făcut chiar tot ce ar fi trebuit, pentru că nu s-ar fi trezit cu alegerile fraudate în defavoarea sa în 2020.

Ce trebuie să țineți minte este că acest statut al lui Trump și această proiecție care i s-a făcut, de viitor salvator a americii, îl așează și în poziții de comunicare și de sprijin cu marile puteri interesate ca starea în lume să devină multipolară, să se calmeze și să fie pace. Exact! Mă refer la Rusia și la China, care au mediatizat pe larg și în favoarea lui Trump acest eveniment care s-a petrecut în ultimele săptămâni și a avut verdictul ieri prin inculparea lui
Trump. Desigur că există posibilitatea ca cei din jurul lui Biden să nu fie chiar atât de tâmpiți și să nu fi făcut această greșeală înadins și poate Deep State-ul american să fi încercat, în disperare de cauze, să bată palma cu Trump și, prin această inculpare pe care i-au făcut-o cadou, să-l reproiecteze ca viitor președinte. Este doar ipoteză, dar nu excludeți această ipoteză, pentru că vorbim despre un om de afaceri, care toată viața lui a jucat la dublu și la triplu, a supraviețuit și a ajuns miliardar exact prin prisma acestui joc la dublu și la triplu.

Cozmin Gușă

Sursă: SolidNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri