Caută
Close this search box.

UPDATE Primele fotografii cu Donald Trump în sala de judecată. Ce reacție a avut fostul președinte al SUA

UPDATE Actul de acuzare a fost făcut public. Documentul susţine că Trump a fost implicat într-o „conspiraţie ilegală” pentru a submina integritatea alegerilor prezidenţiale din 2016. Procurorii susţin că Trump a luat parte la un plan ilegal de suprimare a informaţiilor negative, inclusiv o plată ilegală de 130.000 de dolari către Stormy Daniels, care a fost ordonată de inculpat pentru a suprima informaţiile care ar fi afectat campania sa.

Următoarea dată de audiere în persoană în cazul fostului preşedinte Donald Trump este stabilită, deocamdată, pentru 4 decembrie, la New York. potrivit CNN.

Au apărut primele fotografii cu Donald Trump în sala de judecată, transmite CNN. El apare stând jos, alături de avocaţii săi: Todd Blanche, avocatul principal (primul din stânga fotografiei), Joe Tacopina (primul din stânga fostului preşedinte) şi Susan Necheles (în dreapta lui Donald Trump).

Donald Trump – primul fost preşedinte din istoria SUA care se confruntă cu acuzaţii penale – a intrat în sala de judecată din New York pentru a fi pus sub acuzare şi este de aşteptat să pledeze nevinovat.

Detaliile despre cele peste 30 de acuzaţii cu care se confruntă vor fi dezvăluite atunci când va fi desecretizat actul de acuzare al Marelui Juriu.

Presa nu va putea transmite în direct punerea sub acuzare, a decis luni seară un judecător, respingând o cerere a mai multor organizaţii media, potrivit News.ro. Câteva fotografii au fost permise.

În timp ce se îndrepta către biroul procurorului districtual din Manhattan pentru a se preda, Donald Trump a avut o primă reacţie şi a postat pe reţeaua sa socială, Truth Social:

„Mă îndrept spre Lower Manhattan, la tribunal. Pare atât de HALUCINANT – WOW, mă vor ARESTA. Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta în America!”, a scris fostul preşedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri