Caută
Close this search box.

Alina Bica, fotografiată în timp ce vindea pizza în Italia

Alina Bica, fostă șefă DIICOT, locuiește într-un paradis medieval, în sudul Italiei, acolo unde face arest la domiciliu între orele 23:00 și 07.00.

Alina Bica, condamnată la 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului, duce o viață liniștită în sud-estul Italiei, în localitatea Altamura, provincia Bari, regiunea Puglia.

Alina Bica vinde pizza în Italia

Restaurantul partenerului Alinei Bica, Florin Busuioc, se află în centrul vechi al localității Altamura, un orășel încărcat de istorie. În imaginile prezentate de FANATIK, Alina Bica apare la un eveniment organizat la restaurantul Noa și chiar ajutând cu preluarea de comenzi de pizza, pe terasa localului.

Potrivit unor informații obținute de FANATIK, fosta procuroare antimafia a absolvit un curs de trei ani, acreditat de Ministerul Educației din Italia și a primit o diplomă de ”personal ATA”, respectiv ”colaborator școlar”.

Citește și: Alina Bica nu va face o zi de închisoare în Italia. Ce face Predoiu să-i aducă în România pe Arsene și Vâlcov

Funcția este echivalentă în România cu cea de suplinitor și îi permite Alinei Bica să se angajeze în orice școală din Italia. Într-un interviu realizat cu camera ascunsă de Antena 3, Alina Bica susține că, în prezent, lucrează ca avocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri