Caută
Close this search box.

Deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, organizatoarea protestelor anti-UE din Moldova, plasată în arest la domiciliu pentru 20 de zile

Judecătoria Chișinău a decis, marți, plasarea în arest la domiciliu pentru 20 de zile a deputatei Partidului „Șor” Marina Tauber, reținută pe 1 mai la Aeroportul Internațional Chișinău, transmite Ziarul de Gardă.

În timp ce instanța a examinat demersul procurorilor, un grup de susținători ai Marinei Tauber a protestat în fața instanței.

Marina Tauber, mâna dreaptă a oligarhului pro-rus Ilan Șor și principala organizatoare a protestelor anti-UE din Republica Moldova, a fost reținută luni dimineață la Aeroportul Internațional Chișinău când voia să plece spre Tel Aviv (Israel) prin Istanbul.

Procuratura anticorupție din Moldova a anunțat că a luat măsura reținerii politicienei pro-ruse pentru că ea avea interdicție de a părăsi țara.

De remarcat că și șeful de partid al lui Tauber, oligarhul condamnat definitiv Ilan Șor, a fugit din Republica Moldova. Presa moldoveană a publicat constant informații despre faptul că acesta s-a aflat în Israel după fuga din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri