Caută
Close this search box.

Doi oameni de afaceri, condamnaţi în dosarul lui Darius Vîlcov, au fost încarceraţi

liviu dragnea

Doi oameni de afaceri care au fost condamnaţi definitiv în dosarul lui Darius Vâlcov s-au prezentat, marţi seară, la Poliţia Judeţeană Olt şi au fost încarceraţi.

”Pe data de 2 mai 2023, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au primit două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de către Tribunalul Bucureşti, pe numele a doi bărbaţi, în vârstă de 42 de ani, respectiv 54 de ani, ambii din municipiul Slatina, judeţul Olt.

Cei doi bărbaţi s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt şi au fost transportaţi la Penitenciarul Craiova, în vederea executării pedepselor privative de libertate”, a transmis, marţi seară, IPJ Olt.

Sursa citată de News.ro a precizat că bărbatul de 42 de ani a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă, spălarea banilor şi fals în înscrisuri sub semnătura privată.

Bărbatul de 54 de ani – Tomescu Constantin Cristian – a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă, spălarea banilor şi fals în înscrisuri sub semnătura privată.

Cei doi oameni de afaceri sunt Timofte Petre Bogdan şi Tomescu Constantin Cristian, condamnaţi în acelaşi dosar cu Darius Vâlcov.

2 răspunsuri

  1. Ce justiție !!!
    După atâția ani dă verdictul?
    Ce soluții infime!
    Au furat „în draci”și iată pedeapsa!
    Vâlcov mișună lejer prin Italia!
    Pentru ce iau sacii cu bani acești trântori din justiție?

  2. Ordinari si escroci pusi pe capatuiala si hotie din gasca psd , sa le cofiste tot cea mai ramas ;a sapa de lemn iar puscaria sa i educe si sa i educe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri