Caută
Close this search box.

Gelu Vișan: La pușcărie! Echipa de negociere Ciolacu-Ciucă-Coldea – câștigă (ca întotdeauna) Coldea. Vine Kovesi!

„La Pușcărieeee!!!!! Echipa de Negociere Ciolacu-Ciucă-Coldea: câștigă (ca întotdeauna) Coldea.” Gelu Vișan desființează clasa politică românească printr-un atac virulent, începând din ’90 încoace. În opinia sa, toate coalițiile s-au format ca să se destrame, iar în anii din urmă orchestratorul se numește Florian Coldea. Coldea care este creația lui Maior/Băsescu, acesta din urmă fiind și el sfârtecat de Coldea. Echipa de negociere Ciucă-Ciolacu-Coldea tocmai s-a predat lui Coldea și a luat o opțiune serioasă pentru a o aduce pe Kovesi și pentru pușcărie, preconizează Gelu Vișan.

„Toate coalițiile din 90 încoace au aceeași problemă:
Toate înțelegerile, fără nici o excepție, oricum s-ar numi ele, Alianțe, Coaliții, Pacturi, Acorduri, Protocoale, toate, sunt încălcate. De aceea avem o clasă politică atât de Proastă.
Da, Proastă, ăsta este cuvântul, și din când în când, tot mai des, ticăloșită.

Gândiți-vă cum suntem priviți în exterior:
Oamenii ăia, politicieni de carieră, se uită la noi ca la niște ciudați, pentru că între noi nu ne respectăm nici o înțelegere în treizeci și patru de ani de la Revoluție! Nici măcar una! De sămânță!
Ce să discute ei cu noi dacă noi politic suntem varză?

Anul 2023 și începutul lui 2024 va fi Anul pușcăriilor!

Prima condiție, de bază, elementară și cea mai importantă este să-ti respecți înțelegerea, “Contractul”.
Cum să aibă ei încredere în noi dacă noi nu am fost vreodată în stare să formăm vreo coaliție sau alianță în care propinenții să-si respecte cuvântul? Cum să creadă ei că față de ei ne vom respecta cuvântul dacă față de noi înșine suntem ticăloși?

Din memorie:
* FSN s-a spart în FDSN și PD-FSN
* 1995 Alianta PD/PSDR-Cunescu- USD PD-ul i-a tras clapa
* Convenția Democrată: Prăbușire, trei PM
* PD-Conventia Democrată Dezastru
* PDSR/PSDR, PSD i-a tras clapa și i-a furat numele

• După 2000
* 2005: Alianta DA/PNL-PDL s-au certat atât de tare, încât după spargere, în 2007 PNL l-a suspendat pe Băsescu, a pierdut și a guvernat cu 15%; demență!
* 2008-2009 Coaliție PDL-PSD-PC (așa zisă “soluție imorală”, s-a spart cu atât de mult zgomot încât tot în 2009 s-a format Statul Paralel al lui Coldea/Kovesi care văzând cât sunt de tâmpiți politicienii și se omoară/arestează între ei i-au arestat ei/el -Statul Paralel- pe toți.
* 2012: USL Marea Speranță, i-a spus Coldea lui Ponta să scape de Antonescu și l-a făcut muci.
S-a ales praful și de Ponta, care i-a lăsat locul lui Dragnea/Coldea.
Deja Coldea era jucător, la final l-a băgat și pe Dragnea la pușcărie/ emisiuni de gătit.

Coldea a fost creația lui Maior/Băsescu, acesta din urmă fiind și el sfârtecat de Coldea.
După ce s-au omorât între ei cu mâna lui Coldea, SRI/Coldea a început să-i controleze pe cei care au mai rămas, dar și să construiască partide noi: USR, REPER, AUR, SOS și ce mai vreți, asta în timp ce controlează și o parte din PSD.

Foto: Iuliu Maniu, un politician care, pentru că a avut demnitate și nu și-a încălcat cuvântul, a plătit cu viața! Comparați!

Intre episodul inchisului în biroul de la Guvern al lui Grindeanu și “nu plec de la Transporturi”” este o similitudine:
Și atunci, ca și acum, Coldea a câștigat/va câștiga, probabil. 
Nimic nou: Și de data asta va fi încălcat “Protocolul”, că așa vrea Coldea.
Dar tura asta când se va întoarce se va întoarce pe cai mari cu Kovesi de mână care-i va beli pe toți după ce va fi aleasă președinte și va umple pușcăriile cu sânge proaspăt de politician corupt de curând.

Coldea și gașca o vor aduce pe Kovesi în urletele de extaz ale electoratului

Din cauza Prostiei Exagerate și a ticăloșiei, Negocierile dintre PNL și PSD vor fi câștigate de Coldea, care-l va impune pe Grindeanu la Transporturi, unde el are o grămadă de afaceri. Îi trebuie bani de campanie, nu?

Ciolacu și Ciucă si-o vor fura dintr-un singur motiv: Au fost ajutați de Coldea să-și încalce Acordul și Propriul Cuvânt sunt gata să reia Protocolul de la capăt, că e prea bun Grindeanu, nu? Sau cel puțin așa le-a zis Coldea. Chiar că se pișă pe toți Coldea! Halal!

După această Rotativă echipa lui Coldea va conduce toate partidele. Anul 2023 și începutul lui 2024 va fi Anul pușcăriilor!
După ce va controla tot PSD-ul prin Grindeanu, o parte din PNL, USR, PMP, FD, REPER, AUR, c care va țipa, -pentru a câta oară?
– La Pușcărie cu Politicienii!!!
-La Pușcărie cu Iohannis!
-La Pușcărie cu Ciolacu!
-La Pușcărie cu Ciucă!
-La Pușcărieeeee!

Echipa de Negociere Ciucă-Ciolacu-Coldea tocmai s-a predat lui Coldea și a luat o opțiune serioasă pentru a o aduce pe Kovesi și pentru pușcărie.
Nu uitați:
De azi, Abuzul în Serviciu, conform hotărârii CCR este “fără Prejudiciu”, deci absolut orice politician, chiar dacă nu a furat un leu, va putea face șapte ani de pușcărie pentru că procurorii lui Kovesi vor hotărî că a făcut abuz în serviciu! Iar Judecătorii cărora le vor tăia pensiile îi vor băga cu drag după gratii la ordinul lui Coldea.

– La Pușcărieeeeeee
-Trăiască Kovesiiiiii!!!!!”, scrie Gelu Vișan într-o postare pe contul lui de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri